Taverne 'T Wijnantshof

Reservering

Bistro | „Taverne 'T Wijnantshof” | Herzele

U regelt de dingen liever ongecompliceerd, wilt niet graag lang op uw eten wachten, maar houdt ook van een beetje comfort en flair? Dan bent u bij het „Taverne 'T Wijnantshof” aan het juiste adres. Wij staan bekend voor lekkere maaltijden en geweldige aanbiedingen. Ons bistro is een favoriete plek voor de middagpauze, maar ook ideaal voor mensen die na een drukke dag op kantoor écht honger hebben. nn Bijzonder populair zijn onze vegetarische gerechten, die met liefde worden gekookt en tonen hoe verschillend de mogelijkheden voor een gevarieerd voedselpatroon zijn. Wij tonen u hoe eenvoudig gezonde voeding kan zijn, en wat een ruime variatie aan producten hiervoor verkrijgbaar zijn.nn Bij goed weer wordt u van harte uitgenodigd om onze gezellige zitplaatsen buiten op te zoeken.

Uitstekend bistro met lunch

Onze Belgische of Franse keuken biedt een groot aantal smakkelijke, met liefde bereide gerechten. Huisgemaakte gerechten evenals een saladebar wachten bij ons op u. Probeert u in elk geval onze bijzonder lekkere steaks of onze zeevruchten en onze versgeperste sappen of onze smakelijke milkshakes. Als tussendoortje zullen onze zalige toetjes u verassen. Een lekkere lunch of een fantastisch avondeten bij ons staat niets in de weg. Ons uitgebreide buffet biedt een grote variëteit aan gerechten, zonder lange wachttijden. Profiteer van ons wifi om foto's te delen. Wij zijn kindervriendelijk! Uw kids voelen zich helemaal thuis in onze interessante en spannende kinderhoek, voor ontspanning is dus gezorgd. Wij hebben bovendien een extra rookzone.

Wij verzorgen ook privé-evenementen

Wij hebben gratis parkeerplaatsen voor onze gasten. Ons bistro is barrièrevrij bereikbaar. Huisdieren mogen in ons bistro mee naar binnen. Reserveer nog vandaag een tafel bij ons, en geniet tijdens uw bezoek van zalig eten in onze stijlvolle ruimtes. Erg comfortabel: u kunt de reservering met ons speciale online-reserveringssysteem plaatsen! Daarnaast zijn wij bereikbaar via telefoon: +32474 78 11 34. Bij ons is betalen met contactloos betalen, MasterCard, VISA, betaalpassen, Maestro of contante betaling mogelijk. Heeft u interesse in catering? Dan kunt u zich graag even bij ons melden. Bij interesse kunt u natuurlijk uw privé-event in onze ruimtes organiseren. Natuurlijk kunt u uw bruiloft bij ons vieren. Wij zijn gespecialiseerd in grote events en doen er alles aan zodat uw de dag van uw dromen ontzettend mooi wordt. Maandag, dinsdag en woensdag zijn onze rustdagen. Op alle andere dagen zijn wij u graag van dienst.

Locatie

Kaart tonen

Uw IP-adres wordt naar Google Maps doorgestuurd.

Kasteelstraat 26, 9550 Herzele, België

Maak uw reservering

+32474 78 11 34

Onze Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
Gesloten
Donderdag
17:00 – 23:30 Keuken  17:00 – 21:00
Vrijdag
17:00 – 23:30 Keuken  17:00 – 21:00
Zaterdag
17:00 – 23:30 Keuken  17:00 – 21:00
Zondag
11:30 – 23:00 Keuken  11:30 – 21:00

Beschikbare Betalingsopties

Evenementen

Sinterklaas feest

Sinterklaas feest

Sinterklaas komt langs op Zaterdag 03/12/2022

Onze diensten

Ons recente recensies

Gemiddelde beoordeling
4.5 /5
★★★★★
☆☆☆☆☆
Service
★★★★★
☆☆☆☆☆
Eten en drinken
Anoniem 08/07/2022
"Alles zeer goede in orde. Gr wim en myriam bakker "
+ Meer lezen - Minder lezen
Anoniem 14/03/2022
"T’was heel lekker! Een aanrader!"
+ Meer lezen - Minder lezen

Alles in een oogopslag

Stuur ons uw bericht

Vul uw naam in.
Voer uw e-mailadres in. Voer een geldig e‑mailadres in
Vul uw telefoonnummer in. Voer een geldig telefoonnummer in
Vul het onderwerp in.
Voer uw bericht in.
Uw bericht is verstuurd. U ontvangt binnenkort een reactie van ons.
Het verzenden van het bericht is niet gelukt.
Twitter_Logo_Blue