Taverne 'T Wijnantshof

Reservering

Bistro | „Taverne 'T Wijnantshof” | Herzele

Voor de middagpauze of s'avonds voor een snelle hap met vrienden en collega's na het werk – onze locatie „Taverne 'T Wijnantshof” is voor elk doel de juiste keuze. Wij staan bekend voor lekkere gerechten en geweldige aanbiedingen. Ons bistro is een favoriete plek voor de middagpauze, maar ook ideaal voor mensen die na een drukke dag op kantoor écht honger hebben. nn Weet u wat de vegetarische keuken te bieden heeft? Daarmee overtuigt u zelfs uw vrienden! Wij tonen u hoe eenvoudig gezonde voeding kan zijn, en wat een ruime variatie aan producten hiervoor verkrijgbaar zijn.nn Onze gezellige zitplaatsen buiten zijn bij zonnig weer nog eens extra gezellig.

Top bistro met huisgemaakte gerechten

De Belgische of Franse keuken verwent u met een omvangrijk aantal gerechten. Proeft de saladebar evenals de huisgemaakte gerechten, door onze koks met liefde bereid. Probeert u de malse steak-gerechten en een zoete milkshake. Laat u zich verrassen door een tussendoortje of toetje uit ons assortiment van onze zalige toetjes. Komt u langs voor een fantastische lunch of een fantastisch avondeten. Wij hebben daarnaast een omvangrijk en smakelijk buffet met een fantastische selectie van gerechten. U kunt uw vrienden meteen meebrengen! Hier is voor elk wat wils. Inloggen op ons wifi en met vrienden in contact blijven. In onze speelhoek zijn uw kids in goede handen – hier verveelt niemand zich. Het rookgedeelte is de passende plek voor alle genotsrokers.

Wij helpen u bij uw bruiloft

Wij hebben parkeerplaatsen voor onze gasten. Bij ons is een barrièrevrije toegang gegarandeerd. Uw dieren zijn bij ons natuurlijk net zo welkom. Wij vertrouwen op uw reservering en verheugen ons erop, u bij ons te verwelkomen. Erg handig: u kunt de reservering met ons speciale online-reserveringssysteem plaatsen! U kunt natuurlijk net zo goed telefonisch via +32474 78 11 34 bij ons reserveren. Wij accepteren contactloos betalen, MasterCard, VISA, betaalpassen en Maestro. Daarnaast kunt u natuurlijk ook altijd contant betalen. Wij beschikken ook over een cateringservice. Als u meer wilt weten, kunt u altijd contact opnemen. Wij verzorgen ook privé-evenementen. Voor meer informatie en reserveringen kunt u graag contact met ons opnemen. Wij stellen onze ruimtes ook graag voor bruiloften en andere grote evenementen ter beschikking. Neemt u even contact met ons op, wij zorgen ervoor dat deze speciale dag helemaal naar uw wensen verloopt. Maandag, dinsdag en woensdag zijn onze rustdagen. Op alle andere dagen zijn wij u graag van dienst.

Locatie

Kaart tonen

Uw IP-adres wordt naar Google Maps doorgestuurd.

Kasteelstraat 26, 9550 Herzele, België

Maak uw reservering

+32474 78 11 34

Onze Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
Gesloten
Donderdag
17:00 – 23:00 Keuken  17:00 – 21:00
Vrijdag
17:00 – 23:00 Keuken  17:00 – 21:00
Zaterdag
15:00 – 23:00 Keuken  17:00 – 21:00
Zondag
11:30 – 23:00 Keuken  11:30 – 21:00

Beschikbare Betalingsopties

Evenementen

Sinterklaas feest

Sinterklaas feest

Sinterklaas komt langs op Zaterdag 03/12/2022

Onze diensten

Alles in een oogopslag

Stuur ons uw bericht

Vul uw naam in.
Voer uw e-mailadres in. Voer een geldig e‑mailadres in
Vul uw telefoonnummer in. Voer een geldig telefoonnummer in
Vul het onderwerp in.
Voer uw bericht in.
Uw bericht is verstuurd. U ontvangt binnenkort een reactie van ons.
Het verzenden van het bericht is niet gelukt.
Twitter_Logo_Blue